DELA

functie Communicatieadviseur ai DELA

werkzaamheden Reputatiemanagement. Hoofdredacteur van het interne ‘Voor elkaar magazine. Inhoud en bekendheid geven aan het interne programma ’excellente dienstverlening, onze klantwaarden’. Sparringpartner Manager Corporate Communicatie.

middelen Inhoud en vormgeving van webpagina’s die journalisten en stakeholders informeren over wat DELA beweegt en inspireert (zg. ‘newsroom’). Vertaling van thema's naar een filmformat voor een reeks minidocumentaires. Film met medewerkers n.a.v. prijs ‘Beste werkgever van Nederland 2018’. Inhoudelijk programma over klantwaarden (troeven). Inzet van nieuwsbrieven, berichten via app en narrow casting, bijeenkomsten en troevenjournaals. In ieder journaal geven medewerkers vanuit de praktijk inhoud aan iedere troef. Tools voor managers in de vorm van een troevenkoffer (presentatie, troevenboekje, posters en troevenspel). 

resultaat Troeven worden spontaan geassocieerd met de bijbehorende klantwaarde. Concept website biedt inspiratie voor de verdere uitwerking van een MVO aanpak (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

'Marjolein schakelt makkelijk op alle niveaus en komt snel met een plan van aanpak. Ze weet met creativiteit en een enorme inzet zaken te realiseren. Kortom: een collegiale vakvrouw die goed werk levert.'
Korneel Born, Manager Corporate Communicatie

terug naar overzicht