DSM

functie Communicatieadviseur ai

Herpositionering voor de divisie Engineering Plastics. Presentatie van de herpositionering tijdens een internationale beurs.

werkzaamheden Opstellen van communicatieve route voorzien van een merkdocument. Ontwikkelen en uitvoeren van vernieuwde huisstijl in diverse communicatiemiddelen. Vertaling en introductie van de herpositionering (concept) naar verschillende in- en externe communicatiemiddelen. Ontwikkeling en uitvoering van een standconcept. Alles wat nodig is om een stand te realiseren op een internationale beurs. Van inkoop van standmeters tot standbemensing en communicatiemiddelen. Catering (moleculair cooking). Budgetbeheer.

middelen Intranet, nieuwsbrieven, interne presentaties. Voor internationale beurs: Uitnodiging en reminders (digitaal), brochures, pers(presentaties), logistiek stand (bemensing, catering).

resultaten Herpositioneringsconcept wordt enthousiast ontvangen door (internationale) directie en medewerkers. Zo'n 1.400 bedrijven worden tijdens de beurs geregistreerd.

terug naar overzicht