Natuurmonumenten

functie Aansluiting en uitvoering van het landelijke communicatiebeleid in de functie van interim teamleider communicatie.

werkzaamheden Ontwikkeling van plannen en acties om leden te werven en te binden. Adviseren en ondersteunen van de regiodirectie en stafmedewerkers bij marcom-vraagstukken. Aansturen van het communicatieteam. Ontwikkeling en uitvoering van een nieuw concept voor het bezoekers-centrum. Bezoekers bekendmaken met alle activiteiten van Natuurmonumenten. Activiteiten om de zichtbaarheid van Natuurmonumenten ook in Zuid Nederland te vergroten.

middelen Actie voeren om klimaatbomen aan voorbijgangers te verkopen, interviews op lokale zenders, publicaties in regionale en nationale media.Tijdens opening bezoekerscentrum vinden er allerlei natuuractiviteiten plaats (seizoenmarkt, optredens vogelshow, schapen drijven, gps tochten, kinderactiviteiten etc). Promotieteams. Opening Schaapskooi. Adoptie lammetjes. Aankondigingadvertenties bezoekerscentrum.

resultaten Actie klimaatbomen: publicaties in plaatselijke en regionale kranten, aandacht op lokale zender. Opening bezoekerscentrum: plaatselijke publicaties, 4000 bezoekers tijdens de opening. Het succesvolle concept dient als voorbeeld voor overige bezoekerscentra in Nederland.

'Het natuurbeleid van Natuurmonumenten beschermt en versterkt de natuur in Nederland en haar karakteristieke landschappen.'
Natuur laat je leven.

terug naar overzicht