sociaal gemeente Eindhoven

functie Communicatieadviseur ai – Lid van Transitieteam

werkzaamheden als lid van het transitieteam medewerkers meenemen in iedere stap van het reorganisatieproces in het kader van een systeeminnovatie. Inhoud geven aan het intern (gedeeltelijk extern) communicatiebeleid. Communicatieplan. Uitvoering en organisatie van middelen. Redactionele activiteiten. Organiseren van (thema) bijeenkomsten. Verslaglegging in woord, beeld en film.

middelen Bijeenkomsten en workshops rondom reorganisatie, decentralisaties en kennisoverdracht. Begeleiden van bouwteams tijdens scrumsessies en bijeenkomsten. Meet en greet over de nieuwe manier van werken (intern en extern met partners). Maandelijkse nieuwsbrieven (in- en extern). Bijpraatlunches, ontmoetingen tussen afdelingen en collega's om samen een nieuw sociaal domein te bouwen. Schrijven van artikelen. Intranetpagina's opzet en invulling.

‘Marjolein is een vakvrouw pur sang. Resultaatgericht, pragmatisch en met een hoge kwaliteitsstandaard. Met originaliteit zorgt zij dat iedere klus wordt geklaard. Complexe zaken vereenvoudigt ze naar overzichtelijke stukken.’
Ingrid Hems, Projectmanager reorganisatie SD

terug naar overzicht